Eric van den Berg

Even voorstellen

Brain Mirror

Brain Mirror is een onderdeel van Stichting Flowing Mountains. Deze stichting gaat uit van het gegeven dat mensen hun eigen deskundigen zijn. Dat betekent dat zij in staat zijn vanuit hun eigen ervaring te leren en vanuit hun innerlijke wijsheid hun levenspad weten te vinden. Daarvoor is het nodig te luisteren naar je eigen ervaringen en te leren van de feedback die jezelf genereert. Doel is mensen te helpen vanuit hun eigen kracht te functioneren en vanuit hun eigen drijfveren keuzes te maken; vanuit flow om te gaan met uitdagingen; en met nieuwsgierigheid en overgave vrijheid te ervaren. De stichting biedt mensen de gelegenheid om hun levenspad te verdiepen en zaken die mensen als obstructies ervaren, anders te leren zien of te doorzien.

 

Eric van den Berg

Eric van den Berg (1959) is sinds zijn 16e vertrouwd met meditatie en Oosterse filosofie. Tijdens zijn studie kunstgeschiedenis en filosofie maakte hij in 1983 kennis met het zenboeddhisme. Na tien jaar ervaring als directeur van een maatschappelijke instelling en consultant heeft hij zich in 2009 toegelegd op het trainen en coachen van mensen in organistaties.

Zijn passie: mensen te helpen om de kwaliteiten en drijfveren die in hen aanwezig zijn te ontdekken en tot wasdom te brengen. Het raakt hem als mensen zich niet goed kunnen ontplooien of als organisaties in hun ontwikkelingen stagneren.

Zijn talent: mensen in contact te brengen met hun hun innerlijk kompas. Hij helpt mensen weer in contact te komen met hun persoonlijke drijfveren en van daaruit in verbinding met elkaar.

Hij volgde zijn opleiding tot coach en neurofeedback-therapeut bij het Neurotherapie Centrum Hilversum en de Neurotherapy Centrers for Health, Atlanta en werkte als breintrainer voor Be More Yourself. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring met het geven van breintrainingen aan verschillende doelgroepen. Hij heeft een rijke ervaring met het geven intensieve trainingen in het bedrijfsleven, particulieren en kinderen.

Daarnaast is Eric een gecertificeerd trainer Mindfulness. Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij See True en nam deel aan vervolgopleidingen bij David Dewulf, Franka Warmenhoven, en Kate Janke (USA). Hij is aangesloten bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM) en de Vereniging Mindfulnes Based Trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN).

ONZE LOCATIES

Arnhem – Nijmegen

 

Brain Mirror werkt vanuit verschillende locaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Voor de breintraining kun je terecht in onze locatie in Elst of Oosterbeek. Voor mindfulness-trainingen kun je terecht in onze locatie in Elst.

 

Locatie Oosterbeek: Gezondheidscentrum ‘De Dennenkamp’, Generaal Urquhartlaan 18, 6861 GG Oosterbeek

Locatie Elst Breintraining: Griend 59, 6662 XT Elst

Locatie Elst Mindfulness: Vlasstee 4, 6662 DP Elst

Gezondheidscentrum ‘De Dennenkamp’

Waar kunnen wij je mee helpen

Onze trainingen richten zich op het aangeboren vermogen tot verandering. Ze helpen jou je potentieel maximaal te ontplooien en zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in de neurowetenschap. Alles draait om de feedback die jij zelf genereert. Je leert luisteren naar jezelf en op een niet-oordelende manier te kijken naar wat er op dit moment speelt. Door de training maak je je vrij van belemmerende overtuigingen en patronen en wordt het zelfregulerend vermogen hersteld. De thema's richten zoch op de volgende probleemgebieden...

Sttess Pos

Stressreductie &
herstel van burn-out

Balans Pos

Emotionele balans &
traumaverwerking

Leider Pos

Persoonlijk
leiderschap

Duurzaam Pos

Duurzame
inzetbaarheid

Top performance Pos

Top
performance

Ontwikkelstoornis Pos

Omgaan met

ontwikkelstoornissen

Dit leidde inmiddels tot

Tijdens de training werk je aan je persoonlijke ontwikkeling op de door jouw gekozen thema’s. De trainer faciliteert jouw ontwikkelingsproces. Wat je leert tijdens de training wordt automatisch je nieuwe, natuurlijke manier van handelen. Dit resulteerde tot op heden in..

1246
Uren breintraining
5264
Kopjes thee
600
uren mIndfulness
117
Proeftrainingen
226
Tevreden cliënten

Wat ervaren onze deelnemers

Contactformulier

Aangesloten bij: